06-13 81 14 69 Nicojan@vanhemel.nl
Selecteer een pagina

over mij

communicatieadviseur van hemel

Aangenaam, mijn naam is Nico Jan van Hemel. Sinds de start van mijn bureau in 2009 heb ik vele tientallen bedrijven en overheidsorganisaties geholpen met hun communicatie. Door het lezen van het boek (in 1984 … long time ago…) Ogilvy on Advertising. Het fascineerde me direct: merkstrategie, postioneringsstrategie en het creëren van merkvoorkeur in het bijzonder. Een flinke zoektocht door de school van het leven volgde. Maar mijn liefde voor alles wat met branding en public relations te maken heeft ben ik trouw gebleven. 

Ik mag inmiddels heel wat jaren ervaring bijschrijven als allround communicatie- en PR adviseur. Dat deed ik in loondienst en ook als directeur/eigenaar van Het Geheime Wapen Public Relations. Dat bracht ook beklemmende grenzen, ik koos weer voor ‘freelance for freedom’! Inmiddels werk ik alweer jaren als zelfstandige zonder personeel maar wel met een dijk van een multidisciplinair netwerk. Ik heb me volledig in merkstrategie gespecialiseerd. 

We schakelden Van Hemel in om het voortouw te nemen in het Public Relations vraagstuk waar De Vakantiebank mee worstelt, namelijk: Hoe dringen we qua naamsbekendheid Landelijk door?! Nico Jan is een haast onuitputtelijke bron van inspiratie en kennis. Met zijn stevige staat van dienst lukte het hem om voor ons enorm veel landelijke media aandacht te krijgen. We zijn er nog beduusd van.

Pim Loeff

Projectleider De Vakantiebank

“Nico Jan is een creatieve en out-of-the-box denkend persoon. Hij is een scherp analyticus, benadert een vraagstuk van verschillende kanten en adviseert zonder iemand naar de mond te willen praten. En tenslotte: hij heeft een groot gevoel voor humor!

Jan Rijpstra

Burgemeester Gem. Smallingerland

“Nico Jan heeft mij op een verfrissende manier laten inzien dat ik mijn programma als merk en als visie in de samenleving kan presenteren. Hierdoor gaat het programma leven, en komt juist de visie achter het programma tot leven. Niet het probleem of de uitdaging staat centraal, maar het lonkend perspectief. Hij leverde mij waardevolle inzichten en hulp met de goede en juiste stappen. Bovendien is NJ fijn in de omgang en prettig om mee samen te werken.”

Jolanda Lubberts

Programmamanager Gem. Emmen

Call Now Button